stampa A0

Štampa i kopiranje A0

   CAD štampa i kopiranje planova za arhitekte je dugo bio kamen temeljac onoga što mi radimo i dalje ostaje jedan od najvećih delova našeg poslovanja.

  Rokovi arhitekata su postavili nove standarde za naše usluge, kako bi im izašli u susret učinili smo velike  napore da budemo u mogućnosti da crteže dostavimo u roku od 24 sata.

  Naši klijenti se kreću od velikih poznatih arhitektonskih biroa da samostalnih arhitekata i vođa projekata, takođe ne zaboravljajući studenate i arhitekte pripravnike.

  Puno naših klijenata koristi usluge naše kopirnice velikih formata na najrazličitije načine, od štampe porodičnog stabla preko štampe godišnjeg planera, pa do štampe planova mesta za sedenje za venčanja.

  Mi štampamo veliki spektar arhitektonskih crteža, uključujući one za planiranje, za tendere, projekte instalacije kao i studentske radove.

  Naša kopirnica velikih formata može da odradi izuzetno velike količine posla i uvek smo spremni na dodatni napor kako bi se ispoštovali rokovi a klijenti bili zadovoljni.

  Većina naših klijenata zahteva vrlo visok kvalitet štampe koji postižemo štampanjem projektne dokumentacije na laserskim štampačima svetskih lidera OCE, CANON, HP.  

 

PAPIR UNIJA DOO Novi Sad

je veleprodaja kancelarijskog i potrošnog  materijala, a u njenom sastavu posluju: